15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina a acordat un sprijin financiar de jumătate de million de lei pentru realizarea de investiții la trei lăcașuri de cult

- Advertisement -

Consilierii locali din Slatina au aprobat în ședința ordinară de la sfârșitul săptămânii trecute acordarea sumei de 500.000 de lei, din bugetul local, pentru realizarea mai multor investiții la nivelul a trei lăcașuri de cult din municipiul Slatina.

Cel mai mare sprijin financiar din partea Primăriei Slatina a fost acordat Parohiei „Adormirea Maicii Domnului”, respectiv 275.000 de lei, suma de bani fiind solicitată de preoții care slujesc aici în vederea reabilitării gardului împrejmuitor al bisericii.

Potrivit proiectelor de hotărâre aprobate de aleșii locali, alți 185.000 de lei ajung la Parohia „Sfinții Împărați – Sopot” pentru vopsirea acoperișului lăcașului de cult și curentă a clădirilor anexe din curtea bisericii slătinene.

Parohia „Sfântul Ștefan” a primit cea mai mică sumă de bani, respectiv 40.000 de lei, sprijinul financiar fiind cerut autorităților locale pentru achiziționarea și montarea unui sistem de panouri fotovoltaice de 8 kW putere.

Sursa foto: Cristina Cris – pagină Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți