14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Chesnoiu, ministrul Agriculturii: Peste 200 de administrații din țară au răspuns pozitiv îndemnului de a organiza piețe volante

- Advertisement -

După ce în toamna anului trecut, Consiliul Județean Olt a dat startul organizării în fiecare zi de sâmbătă a unei piețe volante în care producătorii locali să-și expună marfa în parcarea de lângă instituția administrativă, modelul a fost preluat de caracaleanul Adrian Chesnoiu, ministru al Agriculturii și Dezvotării Rurale și deputat PSD, și implementat la nivel național. Iar proiectul este unul de succes, tot mai multe administrații din țară organizând astfel de piețe în care produse autohtone românești pot fi promovate.

Reprezentantul Guvernului României spune că sunt peste 200 de administrații care anul acesta vor organiza astfel de piețe volante.

„Mulțumesc reprezentanților celor peste 200 de orașe, municipii și consilii județene care au răspuns pozitiv îndemnului nostru de a organiza piețe volante la final de săptămână în orașele României. Îmi doresc ca astfel de piețe să devină o obișnuință în cât mai multe localități, pentru a le oferi producătorilor autentici posibilitatea să își valorifice mai bine rezultatele muncii, iar românilor acces mai facil la produsele românești de calitate”, a declarat parlamentarul social democrat Chesnoiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți