40 de locuri mai sunt disponibile la „Slatina City Run”. Competiția sportivă restricționează traficul pe șase artere

15 mai este ziua în care în municipiul reședință a județului Olt va avea loc evenimentul „Slatina City Run”, care a ajuns la cea de-a treia ediție, după ce doi ani pandemia de Coronavirus a făcut ca acesta să nu fie organizat. Și cum mai este doar o săptămână și un pic până atunci, Primăria anunță că locurile privind participarea sunt limitate, la acest moment mai fiind disponibile doar 40 și acestea la proba „cros”. Totodată, organizatorii mai spun că pe perioada competiției sportive, care se va derula pe parcursul a trei ore, traficul va fi restricționat circulației pe șase artere.

„Ne bucură interesul constant manifestat față de competiția sportivă «Slatina City Run» și vă reamintim faptul că, locurile pentru evenimentul din data de 15 mai, sunt limitate! Vă aducem la cunoștință faptul că au fost ocupate toate locurile aferente probei «Semimaraton», cu un traseu de 21 km, iar pentru proba «Cros», cu un traseu de 7 km, mai sunt doar 40 de locuri disponibile! Aceia dintre dumneavoastră care doriți să participați, însă încă nu v-ați înscris, în continuare o puteți face gratuit accesând următorul link: https://racetime.ro/events/10/register. De asemenea, vă invităm să consultați regulamentul competiției sportive „Slatina City Run” din data de 15 mai, accesând următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2022.pdf”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Circulația rutieră va fi restricționată pe șase artere în timpul manifestării. „Vă reamintim faptul că în intervalul orar 10:00 – 13:00 traficul va fi restricționat circulației rutiere pe străzile: Primăverii, Cornișei, Tunari, Libertății, Aleea Eroilor și Bulevardul A.I. Cuza”, au subliniat organizatorii.

Un comentariu la „40 de locuri mai sunt disponibile la „Slatina City Run”. Competiția sportivă restricționează traficul pe șase artere

  • De unde va începe proba Cros și la ce oră?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<