Senatorul PSD Siminica Mirea: „Autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții prin programul «Anghel Saligny»”

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, a declarat recent că programele de investiții susținute de Guvern sunt esențiale pentru redresarea economică a României. Iar unul dintre ele este „Anghel Saligny” pe care au fost depuse foarte multe proiecte de investiții, inclusiv de autoritățile locale din județ. Puțin peste 240 de proiecte aparțin administrațiilor oltene, iar acum urmează să primească finanțare.

„Unul dintre pilonii importanți ai programului de guvernare îl reprezintă, în acest moment, programele de investiții, susținute de Partidul Social Democrat, care sunt, fără dar și poate, esențiale pentru combaterea efectelor negative din palierul economic, provocate de război și pandemia COVID. Alături de colegii mei, consideram un lucru extrem de bun că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții, care urmează să primească finanțare prin programul «Anghel Saligny». În schimb, numărul mare de proiecte depuse se traduce într-o perioadă mai îndelungată de analiză, aferentă verificării eligibilității acestora. Imediat după terminarea acestei etape, va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții”, a declarat parlamentarul social democrat Mirea.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<