22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul care a căzut de pe blocul CAM 2 din Slatina a fost identificat. S-a sinucis

- Advertisement -

La mai bine de 24 de ore după ce un bărbat a căzut în gol de pe un bloc de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Slatina, oamenii legii au reușit să stabilească identitatea acestuia, fiind vorba de un slătinean, în vârstă de 38 de ani.

„Având în vedere evenimentul din data de 5 mai 2022, în care o persoană de sex masculin s-ar fi aruncat de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, a unui bloc, din municipiul Slatina, polițiștii Poliției municipiul Slatina, în urma verificărilor efectuate, au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slatina. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs fapta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat vineri Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse din Poliție, în acest caz este vorba despre o sinucidere. Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii, iar martorii au spus că nu era locatar al blocului de pe care s-a aruncat.

Tragedia s-a petrecut joi, în jurul orei 12:30, evenimentul fiind sesizat prin apelul de urgență 112.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor.

Din păcate, slătineanul de 38 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind constatat de cadrele medicale de pe echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Olt care au intervenit la locul nefericitului eveniment.

Trupul bărbatului a fost transportat imediat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți