17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liberalul Liviu Voiculescu nu va mai intra în competiția pentru funcția de primar al Slatinei

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, a fost invitatul emisiunii „Imperativ” de la Olt TV, prezentată de Laura Mira și difuzată joi seara, 5 mai, în cadrul acesteia liberalul vorbim despre situația existentă în Organizația Slatina, care urmează a fi soluționată până la începutul toamnei. Nu a fost singurul subiect atins, la întrebarea adresată de moderator cu privire la o nouă candidatură a parlamentarului la viitoarele alegeri pentru funcția de primar al municipiului Slatina, la care răspunsul acestuia a fost „eu nu voi mai intra în această competiție”.

Referitor la Organizația PNL Slatina, care a fost difuzată în urmă cu aproape o jumătate de an, în decembrie 2021, și este condusă interimat de președintele Voiculescu, acesta a spus că se situația se va rezolva până la 1 septembrie. Există deja propuneri pentru a fi desemnat viitorul președinte ale Organizației Slatina, care înainte de dizolvare era condusă de medicul Viorel Dumitrescu.

„La organizația Slatina există un nucleu, a rămas de fiecare dată. În decembrie eu am propus Biroului Politic Județean dizolvarea Organizației Slatina, pentru că aveam informații că unii colegi de ai noștri urmau să plece la Forța Dreptei. Îmi pare rău de orice om care pleacă, am discutat cu fiecare în parte, mi-au spus ce aveau de gând, dar voiau să facă altceva, și atunci eu am vrut să fiu cu un pas înaintea lor.  Nu i-am văzut nici public să spună motivele reale pentru care au plecat. Unul dintre cei care au plecat era prim-vicepreședinte și l-am susținut pe lista de consilieri locali atunci când eu am candidat. Dacă vor să vină înapoi, eu îi primesc. Am vrut să fiu cu un pas înaintea lor, au vrut să plece în grup, să spună că au spart organizația PNL, atunci eu i-am dat afară. Eu sper ca la 1 septembrie lucrurile să fie lămurite la Organizația Slatina, deja am demarat discuțiile cu colegii mei. Le-am transmis să se organizeze, să vină cu o propunere. Sunt propuneri! Nu este firesc ca eu să fiu interimar la Slatina. Sunt mai multe variante”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu.

Liberalul nu a spus însă și dacă președintele PNL Slatina ar urma să fie și viitorul candidat la alegerile pentru Primăria Slatina, Voiculescu spunând că el nu va mai candida pentru fotoliul de primar al municipiului reședință a județului Olt, după ce în anul 2020 a pierdut în fața actualului edil Emil Moț, candidatul PSD, și îi pare rău.

„Nu aș putea să spun de acum acest lucru, pentru că vor urma niște sondaje de opinie. Eu nu voi mai intra în această competiție. Îmi pare rău că am pierdut primăria. Mie îmi place să fiu primar. Nici nu ar fi corect să fac din nou acest lucru, după ce am pierdut. Ca primar poți să faci multe, ai alt control asupra lucrurilor, decizia e la tine. Și ca parlamentar poți să faci lucruri, dar este și decizia grupului”, a subliniat președintele PNL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți