17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Pârșcoveni, plecat în Franța, căutat de polițiști după ce familia nu a mai putut da de el

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Pârșcoveni, care la sfârșitul lunii februarie a plecat voluntar în Franța și din data de 18 aprilie familia nu l-a mai putut contacta, având telefonul închis și nici pe rețelele sociale publice nu mai este activ.

Concubina bărbatului i-a anunțat dispariția în cursul zilei de luni.

„La data de 9 mai, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați de o femeie, din comuna Pârșcoveni, cu privire la faptul că, la data de 26 februarie, concubinul acesteia, Florin Nuțică, în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar în Franța, orașul Nancy, iar din data de 18 aprilie nu a mai putut lua legătura cu acesta, întrucât are telefonul închis și nu mai este activ pe rețelele de socializare”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului pe care acum oamenii legii îl caută sunt: înălţime – 1,76 metri, greutate – aproximativ 76 de kilograme, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat într-un trening de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți