14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe DN 54, în afara comunei Vișina. Două persoane au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit o căruță

- Advertisement -

Grav accident de circulație, marți seară, în jurul orei 18:40, pe Drumul Național 54, în afara comunei Vișina. Un autoturism, care circula spre Caracal și era condus de un craiovean, a intrat în coliziune față – spate cu o căruță, ce se deplasa în aceeași direcție de mers, iar în urma impactului violent o mamă și fiul său au fost răniți și transportați de urgență la spital. Totodată, cabalina a murit.  

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Olt și ai Poliției orașului Corabia s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, și un atelaj hipo, în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat și o femeie. În urma coliziunii, cele două persoane din atelajul hipo, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei doi răniți sunt în stare gravă, iar identitatea acestora nu este deocamdată cunoscută, având în vedere că nu aveau niciun fel de documente asupra lor. Polițiștii spun că femeia ar avea peste 70 de ani, iar bărbatul, care este fiul acesteia, în jur de 50 de ani.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din cauza producerii accidentului, traficul în zonă a fost blocat pentru efectuarea cercetărilor, acesta fiind reluat în jurul orei 20:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți