12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Seaca, căutată de polițiști după ce soțul a dat-o dispărută

- Advertisement -

UPDATE: Femeia de 44 de ani, dispărută de duminică, a fost găsită de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, într-o locuință nelocuită, din comuna Seaca. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 44 de ani, din comuna Seaca, care duminică dimineață a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Soțul acesteia i-a anunțat dispariția luni seară, după mai bine de 24 de ore de când femeia a părăsit locuința.

„În seara zilei de 9 mai, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Seaca, cu privire la faptul că, în ziua de 8 mai, în jurul orei 06:30, soția sa, Mariana Doinița Mihai, în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, transmit reprezentanții Poliției Olt.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 95 de kilograme, constituție robustă, păr grizonat, tuns scurt, la nivelul umerilor, ochi căprui, fața ovală, fără semne particulare. La momentul plecării, aceasts era îmbrăcată cu vestă albastră și pantaloni de culoare roșu cu albastru, iar în picioare purta papuci albaștri din material plastic, cu talpa albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți