9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se extinde rețeaua de apă pe trei străzi din comuna Șopârlița

- Advertisement -

Șopârlița are un primar aflat la primul său mandat, iar în ultimii ani comuna a început să prospere și mai multe, mare parte din proiectele de investiții fiind duse la bun sfârșit. Și cum populația din comunitate are nevoie de apă curentă, edilul Marijana Trepăduș și echipa sa din Primărie au anunță că perioada aceasta a început efectiv realizarea proiectului privind extinderea rețelei de apă pe alte trei străzi ale localității oltene.

Investițiile sunt realizate acum pe străzile Armoniei, Cișmele și Îngustă, însă primarul din Șopârlița promite că de apă curentă vor beneficia, în cel mai scurt timp, și cetățenii cu gospodării pe străzile Florilor, Scurta, Zăvoiului, Grădinilor, Speranței și Școlii.

Administrația publică locală, condusă de edilul Marijana Trepăduș și viceprimarul Lucian Trașcă, a finalizat și săptămâna trecută un alt proiect de suflet. S-a recepționat și inaugurat un parc modern, situat în zona din vale a comunei (La Răscruci), iar bucuria copiilor a fost una imensă, mai ales că autorițile locale au împărțit și mici atenții celor prezenți la darea în folosință a locului de joacă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți