12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

11 furnizori noi de servicii medicale au încheiat contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Olt

- Advertisement -

Sfârșitul lunii aprilie a însemnat finalizarea procesului de contractare, iar Casa de Asigurări de Sănătate Olt anunță că alți 11 furnizori de servicii medicale au intrat în relație contractuală cu instituția.

Acestea se adaugă altor 455 de contracte pe care CAS Olt le are în derulare.

„Pe lângă cele 455 de contracte aflate în derulare, au mai fost încheiate contracte cu: doi furnizori de servicii medicale în asistența medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialitățile clinice, doi furnizori de servicii medicale paraclinice, doi furnizori de medicină dentară și cinci furnizori de dispozitive medicale”, se arată într-un comunicat de presă remis de instituție.

Sursa citată mai arată că localitățile în care își desfășoară activitatea noii furnizori sunt Slatina, Balș, Potcoava, Drăgănești Olt și Tufeni, iar cei cinci furnizori de dispozitive medicale au sediul în alte județe din țară.

„În localitatea Balș își desfășoară activitatea furnizorul de servicii medicale clinice în specialitatea medicină internă, în Potcoava furnizorul de servicii medicale pentru specialitatea medicină fizică și de reabilitare, iar în Slatina furnizorul de servicii medicale paraclinice – analize de laborator și un medic stomatolog. Pe lista noilor veniți se mai află un medic de familie pentru efectuarea de ecografii din localitatea Drăgănești Olt și un medic stomatolog din localitatea Tufeni”, se mai precizează în comunicatul CAS.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți