12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a admis dosarul Angelei Nicolae, pentru funcția de manager al SJU Slatina. Este singurul candidat

- Advertisement -

Un singur candidat s-a înscris la concursul privind ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, iar acesta este Angela Nicolae, persoana care în prezent ocupă acest post interimar. Dosarul a fost depus la sfârșitul săptămânii trecute, pe 6 mai, comisia de concurs, în urma verificărilor efectuate marți, 10 mai, declarându-l admis.   

Aceasta a fost doar prima etapă a concursului, iar cea de-a doua cuprinde proba scrisă ce constă într-un test grilă de verificare a cunoștințelor, programată pe 17 mai, la ora 10:00, la sediul Spitalului Slatina, dar și proba de susținere a proiectului de management ce se va desfășura în data de 23 mai, la ora 10:00.

Angela Nicolae, fost prefect al județului și angajat al Consiliului Județean Olt, este cea care în prezent asigură interimatul la șefia SJU Slatina, după ce aceasta rămăsese vacantă când Cătălin Rotea, fostul manager, a fost ales primar al orașului Balș. Actualul director ocupă această funcție de la sfârșitul lunii aprilie a anului 2021 și a preluat-o de la Dan Stana, care în prezent deține funcția de director al Direcției Resurse Umane, Tehnică și Administrativă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți