15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii au depistat un transport ilegal de cherestea, la Slatina

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Olt au identificat miercuri, în municipiul Slatina, un transport de cherestea, efectuat cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, de reprezentanții unei societăți din județul Bistrița Năsăud către o societate din localitatea reședință a județului. Cercetările oamenilor legii au stabilit că acesta transporta ilegal aproape zece metri cubi de material lemnos.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea – Biroul Teritorial Olt, s-a constatat faptul că societatea, din județul Bistrița Năsăud, a transportat cantitatea de 9,066 metri cubi de cherestea rășinoase, fără documente legale de proveniență, în plus, față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire”, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Firma din Bistrița Năsăud a fost amendată de polițiști cu 4.000 de lei, iar oamenii legii au dispus și confiscarea fizică a cantității de aproximativ zece metri cubi de cherestea, care a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Slatina.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți