6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Argeș, arestat după ce a comis trei fapte de furt calificat în Balș

- Advertisement -

Un bărbat de 49 de ani, originar din localitatea Câmpulung, județul Argeș, a fost arestat în urmă cu două zile, după ce pe parcursul a două luni a comis trei infracțiuni de furt calificat în orașul Balș. Unul dintre furturi a avut loc chiar în policlinica din localitate, când o femeie a rămas fără telefonul mobil.

În fapt, la data de 4 aprilie, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Balș au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 57 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în policlinica din oraș, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au întocmit atunci un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale.

„Luni, pe 9 mai, în continuarea activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Balș au identificat un bărbat de 49 de ani, din județul Argeș, bănuit de furt, ca fiind autorul faptei. În continuarea cercetărilor, s-a mai stabilit faptul că argeșeanul ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni de furt calificat, tot în orașul Balș, în perioada 4 aprilie – 4 mai”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma probatoriului administrat, pe 9 mai, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul bănuit de comiterea celor trei infracțiuni de furt, prejudiciul fiind recuperat parțial.

În cursul zilei de marți, 10 mai, argeșeanul de 49 de ani a fost prezentat Judecătoriei Balș, iar la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, față de acesta, a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți