14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Olguța Berbec și Remus Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu și Gelu Voicu, recitaluri de Ziua comunei Crâmpoia

- Advertisement -

Sute de locuitori din Crâmpoia vor avea sâmbăta viitoare un motiv dublu de sărbătoare. Pe lângă marea sărbătoare a Sfinților Împărați Constantin și Elena, primarul Ionel Mirea, împreună cu reprezentanții Primăriei și Consiliul Local al localității, au pregătit un eveniment cultural artistic de anvergură, dedicat Zilei Comunei, care se va desfășura pe stadionul comunal, începând cu ora 16:00. Cetățenii localității oltene vor putea asculta artiști de marcă ai muzicii populare românești, cap de afiș fiind Olguța Berbec și Remus Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu și Gelu Voicu.

Alți îndrăgiți interpreți de muzică populară vor urca pe scena de pe stadion, iar aici îi amintim pe Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Romică David și Grupul Vocal Folcloric Rapsozii Oltului de Jos. Crâmpoienii, dar și locuitorii din comunele învecinate, vor avea parte și de un recital de muzică ușoară susținut de Steel Band, sonorizarea întregului eveniment fiind asigurată de DJ Mete, directorul artistic al manifestării fiind Music Show Costel David.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi tradiționalii mici, ce pot fi serviți cu o halbă de bere rece, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici autoritățile locale le-au pregătit spații cu suc și înghețată, dar și cu tiribombe, mașinuțe sau trambuline, unde se pot distra la maximum.

Ziua comunei Crâmpoia va continua până după lăsarea serii, când edilul Ionel Mirea și echipa sa din Primărie vor oferi spectatorilor un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți