19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Circulația autovehiculelor deviată în zona Hanului Cireașov, din cauza lucrărilor efectuate de CAO

- Advertisement -

Lucrările de reabilitare și deviere a rețelei de distribuție SP Oituz din zona străzilor Oituz – Prelungirea Pitești sunt desfășurate în continuare de muncitorii Companiei de Apă Olt, acesta fiind și motivul pentru care s-au stabilit noi direcții de mers pentru autovehicule. De aceea, în municipiul Slatina, luni dimineața s-a închis porțiunea de drum între strada Cornișei și ieșirea spre municipiul Pitești, iar circulația mașinilor a fost deviată în zona Hanul Cireașov.

„Începând de astăzi (luni, 16 mai n.r.), circulația autovehiculelor pe sensul de mers Craiova – Pitești se desfășoară pe contrasens, din zona Hanului Cireașov, până în fața fabricii Sovecord, de unde se intră pe sensul normal de mers. S-a închis porțiunea de drum între strada Cornișei (ieșire), pe sensul de mers spre municipiul Pitești. Circulația autovehiculelor este deviată de pe Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu – Drumul Național 65 – European 574”, au precizat reprezentanții CAO printr-un comunicat de presă.

Sursa citată mai arată că traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz. Până în data de 30 iunie vor exista  restricții de trafic în toată zona unde muncitorii companiei efectuează aceste lucrări.

„Sunt amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat. Facem apel la conducătorii auto să înțeleagă necesitatea acestor devieri de trafic, să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”, au mai adăugat reprezentanții CAO.

Până acum, peste 70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare și deviere a rețelei de distribuție SP Oituz – strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina, a fost finalizată. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”, Cod SMIS 2014+133612.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți