Primarul orașului Balș începe munca în echipă. Joi are întâlnire cu locuitorii cartierelor Corbeni și Româna

Cătălin Rotea este primar al orașului Balș de aproape doi ani, iar după ce la început de mandat s-a concentrat pe „administrația de birou”, de acum încolo și-a propus să facă muncă de echipă, iar pentru această săptămână a pregătit o întâlnire cu locuitoii din cartierele Corbeni și Româna, în cadrul căreia va purta discuții pe diverse teme administrative, și nu numai.

„Începem munca în echipă! De la începutul mandatului, m-am concentrat pe «administrația de birou», proiecte de dezvoltare, unele noi, altele vechi, dar cu risc mare de a fi pierdute din cauza incompetenței fostei administrații, unele finalizate, altele demarate sau în curs de a fi deschise, pentru că dumneavoastră meritați, dar mai ales aveți dreptul să trăiți în condiții decente. Începând cu această săptămână, extindem munca în echipă, aceeași care a adus schimbarea în Balș: eu și voi! Vreau să mă întâlnesc față în față cu fiecare dintre dumneavoastră, în toate cartierele Balșului, să-mi spuneți nevoile, problemele și, de ce nu, nemulțumirile la adresa actualei administrații, iar eu să vin cu soluții, așa cum m-am angajat în septembrie 2020, când m-ați ales să vă fiu primar”, a declarat edilul orașului de la malul râului Olteț.

Primarul Rotea a anunțat că se va vedea, pentru început, cu locuitorii din cartierele Corbeni – Româna. Aceasta este programată pentru data de joi, 19 mai, începând cu ora 16:00, în fața Școlii din Cartierul Româna, urmând ca în perioada următoare acesta să participe la astfel de întâlniri cu bălșenii în toate cartierele orașului.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<