Angela Nicolae, manager cu concurs al Spitalului Slatina

Singurul candidat înscris la concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Angela Nicolae, a reușit să promoveze ambele probe ale examenului. Așadar, aceasta  este manager cu acte în regulă al celei mai mari unități medicale din județul Olt, nota obținută la proba scrisă fiind de 9,60, în timp ce la proba de susținere a proiectului de management a primit 9,72. Ambele probe ale concursului au fost susținute de Angela Nicolae marți, 17 mai, când ar fi trebuit să aibă loc doar proba scrisă, însă comisia de concurs a stabilit ca aceasta să-și prezinte proiectul de management în aceeși zi.

Patru ani este mandatul Angelei Nicolae la șefia Spitalului Slatina.

„Este un vot de încredere din parte președintelui Marius Oprescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere. Este o onoare și o responsabilitate pentru mine. Este un drum greu, pentru că sunt managerul celei mai mari unități medicale din județ, aici vin cele mai grave cazuri, spitalul are peste 1.700 de angajați. Sunt onorată și voi pune toată priceperea mea în slujba acestui spital”, a declarat managerul cu concurs al SJU Slatina.

Născută în anul 1978, Angela Nicolae are 44 de ani și în perioada 2002 – 2010 a fost angajată la Casa Județeană de Pensii Olt, pentru ca în perioada 2010 – 2014 să fie inspector pe strategii de mediu și protecția mediului la Consiliul Județean Olt. Șef Serviciu Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare avea să fie în perioada anilor 2014 – 2021, în afara lunilor august – decembrie 2019 când a fost prefect de Olt.

Managerul SJU Slatina ocupă această funcție din luna aprilie 2021, prin interimat, înlocuindu-l din funcție pe Dan Stana care a fost director interimar al unității medicale după ce fostul manager Cătălin Rotea a fost ales în funcția de primar al orașului Balș, ocupată de acesta din anul 2020.

Angela Nicolae are studii juridice ca și formare profesională, absolvind Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității Craiova.

Un comentariu la „Angela Nicolae, manager cu concurs al Spitalului Slatina

 • Felicitari, dna prefect…Ma bucur ca avem oameni buni la toate: si in administratie si la spital si la.. Piatra Olt……si IN ALTE TARI (Bulgaria, Grecia, Italia, Anglia….multi colorati in ROSU!!… ca si domnia voastra) .
  Ce este interesant? Multi provin din PSD, chiar si cei de la Visina…..Curios, nu?
  In schimb nu pot deslusi un lucru : pe unde o scrie ca, in urma unui consurs, LEGAL DESFASURAT-dupa spusele dvs. si aprecierea comisiei de examinare (a carei componenta ar trebui facuta publica!) mandatul unui manager este de 4 (patru) ani? FIX…Ca la parlamentari!
  Dar, aici este un siretlic : ii multumiti tov.Oprescu (m-as fi bucurat sa fie tovaras pe timpul trecut dar nu avea cum…nimeni,fara calitati!) ca si cum SJU Slatina ar fi proprietatea acestuia!
  Nu doamna Nicolae : SJU este propriatatea STATULUI ROMAN, A POPORULUI ROMAN!!!
  A cetatenilor care platesc cota insuportabila de CASS (cred ca stiti despre ce este vorba!!!) din care, AR TREBUI, sa avem un spital judetean de urgenta MODEL AN 2022 NU MORGA pentru multi dintre cei internati aici! Nu mai vorbesc de cumetriile, amantlacurile, furturile care se intampla zilnic aici precum si multa lipsa de respect si nepasare fata de cetateanul care vine sa se trateze…. PE BANII LUI!
  Iata cateva REPERE ale viitoarei dvs munci, dna prefect.
  Lasati multumirile catre un om parvenit, insuficient pregatit profesional si fara nici un fel de calitati de lider (decat cele mai putin legale) si ..intrati in ograda! In ograda numita Spitalul Judetean de Urgenta unde aveti foarte multe URGENTE de facut ACUM nu de promis pentru viitor (marca PeeSeeDee de unde proveniti)!
  Va urmarim cu atentie activitatea (DIN INTERIOR!!!!!) si sa ne vedem sanatosi peste sase luni, la primul bilant de munca: daca nu il prezentati dvs., IL VOM PREZENTA NOI, CETATENII, AMANUNTIT!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<