10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Angela Nicolae, manager cu concurs al Spitalului Slatina

- Advertisement -

Singurul candidat înscris la concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Angela Nicolae, a reușit să promoveze ambele probe ale examenului. Așadar, aceasta  este manager cu acte în regulă al celei mai mari unități medicale din județul Olt, nota obținută la proba scrisă fiind de 9,60, în timp ce la proba de susținere a proiectului de management a primit 9,72. Ambele probe ale concursului au fost susținute de Angela Nicolae marți, 17 mai, când ar fi trebuit să aibă loc doar proba scrisă, însă comisia de concurs a stabilit ca aceasta să-și prezinte proiectul de management în aceeși zi.

Patru ani este mandatul Angelei Nicolae la șefia Spitalului Slatina.

„Este un vot de încredere din parte președintelui Marius Oprescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere. Este o onoare și o responsabilitate pentru mine. Este un drum greu, pentru că sunt managerul celei mai mari unități medicale din județ, aici vin cele mai grave cazuri, spitalul are peste 1.700 de angajați. Sunt onorată și voi pune toată priceperea mea în slujba acestui spital”, a declarat managerul cu concurs al SJU Slatina.

Născută în anul 1978, Angela Nicolae are 44 de ani și în perioada 2002 – 2010 a fost angajată la Casa Județeană de Pensii Olt, pentru ca în perioada 2010 – 2014 să fie inspector pe strategii de mediu și protecția mediului la Consiliul Județean Olt. Șef Serviciu Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare avea să fie în perioada anilor 2014 – 2021, în afara lunilor august – decembrie 2019 când a fost prefect de Olt.

Managerul SJU Slatina ocupă această funcție din luna aprilie 2021, prin interimat, înlocuindu-l din funcție pe Dan Stana care a fost director interimar al unității medicale după ce fostul manager Cătălin Rotea a fost ales în funcția de primar al orașului Balș, ocupată de acesta din anul 2020.

Angela Nicolae are studii juridice ca și formare profesională, absolvind Facultatea de Drept Nicolae Titulescu din cadrul Universității Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți