15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Constantin Enceanu cântă la bâlciul anual din comuna natală Vișina Nouă

- Advertisement -

Încet, dar sigur, mai toate manifestările culturale organizate în localitățile județul Olt sunt realuate după ce pentru doi ani, din cauza pandemiei de Coronavirus, au lipsit cu desăvârșire. Una dintre ele este bâlciul anual din comuna Vișina Nouă, care în acest an va fi organizat în zilele de 20 și 21 mai, oaspete de seamă al evenimentului cultural fiind îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu, care va susține un recital.

Parcul comunal și strada Gheorghița Bărbuceanu (nord) sunt cele două locații în care va avea loc bâlciul, iar pe lângă artistul Enceanu, care este originar din localitatea Vișina Nouă, în spectacol vor putea fi urmăriți și artiști locali, dar și reprezentanți ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt.

„Cu ocazia organizării bâlciului sunt invitați toți comercianții din zonă și din localitate. Petrecerea începe în după-amiaza zilei de vineri, 20 mai, la ora 17:00, în Parcul comunal, unde sunteți invitați la specatacolul oferit de Ansamblul «Doina Oltului» și de Constantin Enceanu! În deschiderea acestui spectacol vă vor încânta cu o suită de jocuri populare elevii și tinerii din localitate! Vă spun încă de acum: Bun venit și La mulți ani sărbătoriților!”, este invitația pe care Florin Cristian Țol, primarul din Vișina Nouă, a adresat-o tuturor locuitorilor comunei, dar și celor din localitățile învecinate.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți