16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Expo Flora și-a deschis porțile cu o zi înainte

- Advertisement -

Iubitorii de flori, dar și de obiecte de artizanat sau produse hand made, se pot bucura de acestea începând de joi, 19 mai, zi în care și-a deschis porțile Expo Flora, eveniment care are loc în premieră pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina. Expoziția florală a început cu o zi mai devreme și a ajuns la cea de-a 26-a ediție.

În ultimii doi ani, din cauza pandemiei de Coronavirus, manifestarea nu a putut fi organizată, însă acum comercianții sunt cei mai încântați că au unde să-și expună și să-și vândă din nou marfa. Expo Flora se va încheia duminică, 22 mai.

„Odată cu ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, revenim treptat la normalitate și reluăm activitățile cu scop recreativ dedicate tuturor slătinenilor. Ediția cu numărul 26 a manifestării Expo Flora și-a deschis porțile astăzi la ora 10:00 și pentru prima dată se desfășoară pe Aleea Eroilor, în proximitatea Parcului Tineretului. Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului nostru și iubitorii de flori să ni se alăture la această manifestare organizată în perioada 19 – 22 mai”, este invitația adresată de Emil Moț, primarul municipiului Slatina, care vineri dimineața, de la ora 10:00, a anunțat că își va face simțită prezența la acest eveniment.

Pe parcursul celor patru zile de desfășurare a Expo Flora, pe artera din Parcul Tineretului Slatina vor fi prezenți 23 de comercianți de flori, trei meșteri populari cu oale și ceramică, produse hand made vor putea fi cumpărate de la patru standuri, în timp ce deserturi pot fi achiziționate tot de la patri standuri amenajate pe Aleea Eroilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți