22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un mopedist a murit într-un accident grav produs pe DN 54, la Vlădila

- Advertisement -

Eveniment rutier grav petrecut joi după-amiază, în jurul orei 14:30, pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila. Un mopedist de 60 de ani, din Traian, și-a pierdut viața în accident fiind implicată și o autoutilitară.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Secției 5 Poliție Rurală Deveselu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Valea Stanciului, județul Dolj, și un moped condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, județul Olt. În urma impactului, conducătorul mopedului a decedat”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au fost salvatorii ce au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului.

„La sosirea echipajelor, conducătorul mopedului, în vârstă de 60 de ani, din comuna Traian, a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Celălalt șofer, de 21 de ani, nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în urma căruia pentru câteva zeci de minute traficul s-a desfășurat alternativ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți