11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

The Zuralia Orchestra, invitații de seamă ai primarului Daniel Pană de Ziua comunei Giuvărăști

- Advertisement -

21 mai este o zi cu dublă semnificație pentru locuitorii comunei Giuvărăști. Pe lângă marea sărbătoare a Sfinților Împărați Constantin și Elena, aici are loc Ziua localității Giuvărăști, unde invitații de seamă ai primarului Daniel Pană vor fi artiști de marcă ai muzicii populare și lăutărești, cap de afiș fiind The Zuralia Orchestra. Edilul, împreună cu echipa sa din Primăria și Consiliul Local, au pregătit în amănunt acest eveniment de anvergură care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 15:00 a după-amiezii, în centrul localității.

„Noi suntem pregătiți! Vă așteptăm cu drag să urmărim împreună programul artistic organizat cu această ocazie și în încheiere, în premieră, un spectacol de lasere luminoase. Copiii vor fii primiți cu baloane, părinții cu șepci împotriva insolației. La mulți ani comunei Giuvărăști și giuvărăștenilor! La mulți ani celor care sărbătoresc ziua numelui!”, a fost invitația adresată de primarul Daniel Pană la manifestarea culturală.

Pe lângă The Zuralia Orchestra, care va fi la finalul programului artistic, pe scenă vor mai evolua în recital îndrăgiții interpreți de muzică populară Emilia Ghinescu, Geanina David, Simona Dinescu, Lavinia Furtună și Alexandra Andrei, prezentator al întregului eveniment fiind Vasi Cărăbuț.

Pe lângă spectacolul de lasere luminoase, în încheierea Zilei comunei Giuvărăști, care se anunță a fi undeva după lăsatul serii, va avea loc și un grandios foc de artificii.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți