8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Găvănești, lovit de un autoturism în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație miercuri după-amiază, în jurul orei 16:30, pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina. Un bărbat de 54 de ani, din comuna Găvănești, traversa regulamentar drumul, pe trecere, la culoarea verde a semaforului, moment în care o mașină la volanul căreia era un slătinean de 65 de ani. Din fericire, pietonul a fost rănit ușor și nu a necesitat îngrijiri medicale și nici transportul la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 54 ani, ce se afla angajat în traversarea regulamentară a drumului, pe trecerea pentru pietoni, la culoarea verde a semaforului. În urma coliziunii, pietonul nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind produse doar pagube materiale”, au declarat reprezentanții Poliției Olt.

Atât șoferul, cât și pietonul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, în ambele situații rezultatele fiind negative.

Însă, conducătorul auto s-a ales cu o amendă de 1.305 lei pentru nerespectarea priorității de trecere a pietonului, cu amendă, ca măsură complementară oamenii legii reținându-i permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți