16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Directorul Colegiului „Ion Minulescu” Slatina și-a dat demisia în urma scandalului privind suspiciunea de toxiinfecție alimentară în rândul a zeci de elevi ai instituției

- Advertisement -

Christian Ionescu, directorul Colegiului Minulescu Slatina, a demisionat din funcție ca urmare a scandalului izbucnit marți, după ce zeci de elevi ai unității de învățământ liceal au ajuns la Urgențele Spitalului Slatina cu suspiciunea de toxiinfecție alimentară. Anunțul a fost făcut de Emil Moț, primarul Slatinei, pe pagina sa oficială de Facebook, care spune că acesta și-a asumat vina, însă ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa ce nu și-au făcut datoria așa cum trebuie.

„Apreciez gestul directorului Colegiului <<Ion Minulescu>>, Christian Ionescu, care şi-a asumat vina şi a demisionat din funcţie.
Dar ar trebui să se simtă şi unele dintre persoanele aflate în subordinea sa, oameni care nu şi-au făcut datoria fie din rea voinţă, fie din incompetență! A fost un cerc vicios, în urma căruia au avut de suferit copiii noştri. În calitate de primar şi de părinte, susţin în continuare solicitarea ca autorităţile competente să continue controalele şi să găsească sursa contaminării de la cantina şcolii. De asemenea, le reamintesc tuturor domnilor şi doamnelor directori, cât și administratorilor unităților de învățământ, pentru că ei se ocupă direct de achizițiile publice ale școlilor, că dacă au luat un examen, nu înseamnă că sunt de neatins, indiferent de conduită şi de ceea ce fac din poziţia de manager sau administrator Reamintesc părinților și profesorilor din municipiul Slatina că Primăria alocă anual unităților de învățământ aproximativ 160 miliarde lei vechi pentru care directorii și administratorii sunt direct responsabili de cheltuirea banilor publici”, a spus edilul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți