Cartierul Vârtina din Balș, tot mai modern. După rețeaua de apă, gaze și iluminat stradal, urmează demararea lucrărilor de canalizare

Edilul Cătălin Rotea și echipa sa din Primăria Balș continuă discuțiile cu oamenii din cartierele orașului de pe malul râului Olteț, joi fiind rândul celor din Vârtina. Cartierul a început să arate ca unul european, în ultimul timp fiind tot mai modern. După introducerea rețelei de apă, gaze și iluminatul stradal, urmează ca în acest an să demareze și lucrările de canalizare.

„Așa cum v-am promis, joi am avut întâlnire de lucru în mijlocul comunității pentru a discuta, cu fiecare dintre dumneavoastră, despre planurile de dezvoltare pentru orașul nostru, priorități și noi idei de proiecte. Până acum, alături de noua echipă din Primăria Balș, am reușit să concretizăm pentru această zonă: rețea de apă și gaze pe toate străzile; iluminat stradal integral cu lămpi LED; demararea lucrărilor de canalizare anul acesta, urmând ca în perioada ce vine să reabilităm spațiul din fața școlii și să construim un loc de joacă pentru copii. Vă mulțumesc tuturor că ați fost alături de noi, pentru implicare și pentru toate sugestiile pe care mi le-ați transmis, este foarte important pentru mine să știu că munca noastră are rezultate și, împreună, suntem o adevărată echipă pentru Balș”, a declarat primarul Cătălin Rotea care a fost rugat de bălșenii din Vârtina să facă cu ei și câteva fotografii.

Echipa Primăriei Balș, alături de edil, vor continua seria întâlnirilor cu cetățenii din urbea de pe Olteț în perioada 7 – 12 iunie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<