19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încep tratamentele fitosanitare în municipiul Slatina

- Advertisement -

Primăria Slatina anunță că de săptămâna viitoare încep tratamentele fitosanitare, aferente lunii iunie a acestui an, acestea urmând a se desfășura începând cu data de 30 mai și până pe 8 iunie, inclusiv. Peste 20 de agenți deratizare, dezinsecție și dezinfecție (DDD) vor participa la aceste acțiuni cu zeci de mijloace auto, dar și aparate. În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a tratamentelor fitosanitare va fi prelungită.

Tratamentele fitosanitare au loc luni, 30 mai, și marți, 31 mai, începând cu ora 21:00. „În vederea realizării optime a prezentei acțiuni, vor participa 26 de agenți DDD și vom utiliza patru mijloace de transport pentru tratamente fitosanitare la sol; cinci utilaje de mare capacitate și 12 aparate mici-atomizoare”, transmit autoritățile locale.

De asemenea, în perioada 2 – 8 iunie, graficul de eșalonare a serviciului public de dezinfecție pe domeniul public al municipiului Slatina cuprinde următoarele informații: 2 iunie, de la ora 04:00 – dezinsecție de la sol cu utilaje purtate de agenții DDD; ora 08:00 – larvicidare; ora 21:00 – dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere autopurtate generatoare de ceață rece și ceață caldă; 4 iunie, începând cu ora 04:00 – dezinsecție de la sol cu utilaje purtate de agenții DDD; ora 08:00 – larvicidare; ora 21:00 – dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere autopurtate generatoare de ceață rece și ceață caldă; 6 iunie, de la ora 05:45 – dezinsecție prin mijloace aviochimice; începând cu ora 08:00 – larvicidare; 8 iunie, începând cu ora 05:45 – dezinsecție prin mijloace aviochimice; de la ora 08:00 – larvicidare.

„În vederea realizării optime a prezentei acțiuni, vor participa 21 de agenți DDD și vom utiliza un număr de nouă mijloace de transport – un auto pentru coordonare și opt auto pentru execuția serviciilor, din care patru utilaje de mare capacitate generatoare de ceață rece autopurtate și patru utilaje de mare capacitate generatoare de ceață caldă autopurtate; 16 aparate generatoare de ceață rece purtate de agenții DDD; patru aparate generatoare de ceață caldă purtate de agenții DDD”, mai precizează reprezentanții municipalității.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți