7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Marcela Fota și Gelu Voicu, printre artiștii care vor cânta la Ziua comunei Movileni

- Advertisement -

Movilenii vor avea un dublu motiv de sărbătoare de 1 Iunie. Pe lângă Ziua Copilului, este și Ziua Comunei, motiv pentru care Primăria și Consiliul Local Movileni, împreună cu Ion Sorin Toma, edilul localității, au pregătit un spectacol extraordinar în care vor evolua îndrăgiți interpreți ai muzicii populare românești, și nu numai.

Niculina Stoican, Marcela Fota, Gelu Voicu, Delia Barbu și Violeta Constantin sunt cap de afiș, însă în spectacol vor mai cânta Carmen Budulan, Ștefania Strejescu, Georgiana Băzăvan, Iazmina Cojocaru, Mady de la Slatina și Ionuț Pește, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Marinel Rizea, iar prezentator Cozmin Băcanu.

Și cum evenimentul cultural artistic are loc de Ziua Copilului, administrația locală a pregătit și un parc de distracții pentru aceștia, unde intrarea va fi gratuită.

De la petrecerea câmpenească de la Movileni nu vor lipsi, bineînțeles, nici micii și berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și cei mici sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării.

Ziua Comunei este programată a se încheia undeva după lăsatul serii cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți