11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Echipajele pompierilor, jandarmilor, polițiștilor și polițiștilor locali, luate cu asalt de copii, de 1 Iunie

- Advertisement -

Este 1 Iunie, Ziua Copilului, iar mai multe administrații locale, dar și instituții teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au marcat această zi prin organizarea de activități dedicate lor, unele dintre ele fiind desfășurate în avans, iar altele chiar miercuri. Pompierii, jandarmii și-au deschis porțile, iar un echipaj al Poliției Locale și cele de siguranță rutieră și Poliția Animalelor ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost luate cu asalt în Parcul Tineretului din municipiul Slatina.

În vizită la mai multe sedii din județ ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt din Slatina au fost marți, 31 mai, o mie de vizitatori, de la copii de grădiniță până la cei de gimnaziu.

„Noi ne-am deschis porțile, dar mai ales inimile și voi ne-ați copleșit cu zâmbetele și entuziasmul vostru! Ne-am bucurat de momente memorabile, care ne-au lipsit în utima perioadă. Am depășit borna de 1.000 de vizitatori la Slatina, Caracal și Scornicești și ne-am încărcat cu energie la maxim!”, au transmis reprezentanții ISU.

Și la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a fost sărbătorită Ziua Copilului mai devreme, zeci de copii venind la sediul unității din Slatina, unde au cunoscut doi dintre câinii oamenilor legii, Tora și Epo, dar și materiale, echipamente și autospecialele folosite în misiuni.

Miercuri, 1 iunie, a fost rândul unui echipaj al Poliției Locale Slatina și cele de siguranță rutieră și Poliția Animalelor ale Poliției Olt, care s-au aflat la evenimentele organizate de Primărie în Parcul Tineretului, să fie acaparate de prichindei. Undeva în jur de 1.000 de copii, majoritatea din localitate, au luat parte la activități, mare parte dintre aceștia trecând și pe la cele două autospeciale ale polițiștilor. „Astăzi (miercuri, 1 iunie n.r.) sunt copiii la butoane. Ne jucăm de ziua lor. La mașina noastră este coadă”, a spus unul dintre polițiștii locali aflați în zonă pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți