3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi amănunte despre KFC Slatina. Restaurantul poate avea în același timp 100 de clienți și va face livrări la domiciliu

- Advertisement -

Kentucky Fried Chicken (KFC) a anunțat în urmă cu aproape două luni în urmă că construirea unui restaurant de tip Drive-Thru în municipiul Slatina, pe terenul fostei unități militare, chiar în imediat aproapiere a Parcului Tineretului. Brandul KFC va avea astfel prima unitate de acest tip în regiunea Olteniei, pregătirile pentru începerea lucrărilor intrând se pare în linie dreaptă.

Potrivit site-ului moneybuzz.ro, restaurantul KFC Drive-Thru de la Slatina ar urma să fie construit pe o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați (mp), terenul fiind concesionat de la Primărie, suprafața construită fiind puțin peste 350 de metri pătrați. Numărul clienților ce s-ar putea afla în același timp în locație este de aproape o sută, însă KFC va asigura și livrări la domiciliu.

„Clădirea cu regim de înălțime parter va avea o suprafață utilă de 267,78 mp și o capacitate de 62 clienți în restaurant (113,42 mp) și 36 clienți pe terasa exterioară, care va avea o suprafață de 34 mp. Bretelele rutiere din incintă, inclusiv cea pentru linia Drive și platformele pentru parcări la sol (în suprafață totală de 1.342,04 mp) vor fi finisate cu covor asfaltic. Parcarea exterioară pentru clienți și angajați va avea 20 de locuri dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilități și grupurilor”, se precizează pe site-ul Money Buzz.

Aceeași sursă mai arată că în incinta restaurantului KFC Slatina va fi oferită toată gama de servicii, va exista comanda în sistem Drive-Thru la ferestre și cabinele exterioare dedicate, însă se va asigura și serviciul Delivery la domiciliu.

Potrivit aceluiași site moneybuzz.ro, la resturantul Kentucky Fried Chicken Slatina vor lucra maximum 16 angajați pe tura de zi și maximum opt pe cea de noapte.

KFC Drive-Thru va funcționa chiar vizavi de unitatea Drive-Thru Mc Donald’s, care este situată chiar la intrarea în Parcul Tineretului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți