14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea, donație de lenjerii cu personaje de poveste pentru copiii internați în spitalele din Slatina și Caracal

- Advertisement -

Micii pacienți internați pe mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență Slatina și Spitalului Municipal Caracal au condiții mai bune în saloane pentru a trece mai ușor peste perioada în care primesc îngrijiri medicale în vederea vindecării lor de bolile de care suferă. Pentru a înveseli atmosfera din acestea, de Ziua Copilului, senatorul PSD de Olt Siminica Mirea a făcut o nouă donație de lenjerii de pat cu personaje din desenele animate, dar și de stickere cu imagini de basm.

Parlamentarul social democrat i-a avut alături la Slatina pe Angela Nicolae, managerul Spitalului Județean de Urgență, dar și mai multe cadre medicale, în lumea de poveste a personajelor animate îndrăgite de copii intrând saloanele din Secția Chirurgie Infantilă și a celui din Compartimentul ORL Copii, iar la Caracal, Liviu Radu, directorul Spitalului Municipal, precum și pe Ion Doldurea, primarul localității, donația fiind pentru micii pacienți ai Secției de Pediatrie.

„Copiii sunt, mai presus de orice, mereu o mare responsabilitate a noastră. Ei au nevoie de protecție, iubire și încredere. Zâmbetele lor creează dependență, iar râsul lor ne duce cea mai mare bucurie în suflet. Copilăria trebuie celebrată zi de zi, iar spiritul ei mereu încurajat, pentru că ea este darul nostru cel mai de preț, pe care ni-l oferă viața. Am ales să sărbătoresc ziua de 1 Iunie la Spitalul Județean de Urgență Slatina și la Spitalul Municipal Caracal, pentru a-i înveseli pe micuții internați de ziua lor”, a declarat Siminica Mirea.

Prezent la Caracal, senatorul PSD de Olt a ținut să participe și la activitățile dedicate copiilor din urbe, în parcul „Constantin Poroineanu”, unde efervescența și veselia copiilor au bucurat-o enorm. „Lângă ei, am mereu senzația că nu există obstacole de nedepășit și că poveștile frumoase pot deveni realitate. La mulți ani, copii! Să vă fie viața o fericire continuă!”, a subliniat parlamentarul.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți