15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Medicul Emilian Postelnicu, șeful Centrului de Hemodializă, noul purtător de cuvânt al SJU Slatina

- Advertisement -

Medicul primar nefrolog Emilian Corneliu Postelnicu, șeful Centrului de Hemodializă, este noul purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Este din municipiul Craiova, are 39 de ani, și lucrează de șase ani în cea mai mare unitate medicală din județul Olt.

Doctorul Postelnicu spune că face naveta de la Craiova la Slatina, însă atât el, cât și ceilalți medici craioveni care își desfășoară activitatea la SJU, s-au atașat de acest loc, iar despre relația pe care acesta vrea să o aibă cu jurnaliștii declară că vrea să fie una foarte bună.

„Mulțumesc conducerii pentru credit și încrederea pe care mi-au acordat-o. (…) Activez aici din anul 2016, ca și medic, m-am atașat de locul acesta. Nu locuiesc în Slatina, locuiesc în Craiova, fac naveta, dar din ce în ce mai mult suntem atașați medicii care venim de acolo, din Craiova, de spațiul de peste Olt, iar colaborarea cu dumneavoastră, reprezentanții mass-media, îmi doresc să fie una fructuoasă”, a declarat medicul șef al Centrului de Homodializă din cadrul Spitalului Slatina.

Emilian Postelnicu îl înlocuiește din această funcție pe chirurgul plastician Florin Popa, directorul medical al unității spitalicești, care în ultima perioadă s-a ocupat și de relația cu presa.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți