2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piață volantă și la Caracal. Producătorii locali de legume și fructe își vând marfa în zona Magazinului Central

- Advertisement -

Modelul pieței volante din parcarea Consiliului Județean Olt a fost preluat de sâmbăta aceasta și de administrația publică a municipiului Caracal. Primăria a deschis o astfel de locație în zona Magazinului Central din urbe, iar producătorii locali din zona Caracalului au venit și și-au expus pe tarabe legume, fructe, dar și miere.

Primarul Ion Doldurea l-a avut alături la inaugurarea pieței volante pe Ionuț Ivan, vicepreședintele CJ Olt.

„Am verificat fiecare producător pentru a ne asigura că în piață vor ajunge produsele proaspete mult dorite de fiecare român. Mă bucură să constat prezența în număr așa mare a cetățenilor și dorința lor de a cumpăra legume, fructe și alte alimente direct de la producători”, a declarat edilul municipiului Caracal, cu ocazia deschiderii oficiale a pieței.

Pentru prima dată, în județul Olt, CJ a fost cel care a organizat în toamna anului trecut Piața Producătorilor Olteni, ideea fiind apreciată atât de producători, cât și de cumpărători.

Apreciind inițiativa, aceasta a fost preluată și de Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și deputat PSD de Olt, și implementată deja în mai marile orașe din alte județe ale României. Producătorii locali au astfel unde să își comercializeze marfa, iar românii pot cumpăra produse de calitate la prețuri mai mici.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți