19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Începe sezonul estival la Plaja Olt

- Advertisement -

Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova se deschide în acest sfârșit de săptămână. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina, instituție în subordinea căreia funcționează locația, sezonul estival urmând să înceapă vineri, 10 iunie.

Potrivit CSM Slatina, programul de funcționare de la Plaja Olt va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:30 – 20:00.

Prețurile stabilite pentru acces și alte servicii sunt următoarele: acces piscine adulți – 20 de lei pe zi; acces piscine copii – 10 lei pe zi, copiii sub 14 ani, trebuie să aibă însoțitor; închiriere umbrele și șezlonguri, în limita stocului disponibil – 10 lei pe zi; închiriere hidrobiciclete două persoane – 20 de lei o oră și 10 lei o jumătate de oră.

„Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea și atracțiile oferite de Clubul Nautic și de Agrement «Plaja Olt»!”, este invitația adresată slătinenilor, și nu doar lor, la sezonul estival ce se va ține pe nisipul și în apa din piscina amenajată pe plaja de pe malul stâng al râului Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți