Marcela Fota, Triton și Daniela Gyorfi cântă la Sărbătoarea „Floarea Teiului” din Băbiciu

Au fost doi ani de pandemie COVID-19 în care nu s-au organizat niciun fel de evenimente culturale cu prezență mare din cauza restricțiilor, însă în anul 2022 am scăpat de acestea iar administrațiile publice locale din județ au reluat desfășurarea lor în totalitate. Una dintre acestea și Primăria Băbiciu care week-end-ul viitor va organiza tradiționala sărbătoare „Floarea Teiului”, ajuns la ediția cu numărul 26. Dacă sâmbătă, 18 iunie, va fi pur și simplu tradiționalul bâlci anual, ziua de duminică, 19 iunie, va fi încununată de un eveniment grandios cu recitaluri cu artiști de seamă ai muzicii românești, cap de afiș fiind Marcela Fota (foto principală n.r.), Triton și Daniela Gyorfi.

Atmosfera va mai fi întreținută și de Maria Ghinea, Nicu Paleru și Traful Iancu Jianu & Gaciu, spectacolul care va începe duminică la ora 17:00 urmând a se încheia undeva târziu în noapte cu un superb foc de artificii.

„După doi ani în care am fost restricționați de pandemie, iată că putem, în sfârșit, să sărbătorim «Floarea Teiului», ediția XXVI! Pentru a recupera edițiile pierdute, anul acesta, evenimentul se va desfășura în două zile: 18 – 19 iunie, în Băbiciu, culminând cu un mare spectacol și show de artificii, duminică de la ora 17:00”, este invitația pe care o adresează băbicenilor Florin Negrilă, primarul localității din sudul județului Olt.

De la petrecerea câmpenească nu vor lipsi micii, berea, tarabele cu fel de fel de produse și, bineînțeles, pentru cei mici, tradiționalul parc de distracții.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<