8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de conducători auto lăsați fără permis, după abaterile comise în trafic

- Advertisement -

Zeci de conducători auto lăsați fără permis, după abaterile comise în trafic.

În week-end-ul prelungit, poliţiştii au intervenit la peste 300 de solicitări, 128 dintre acestea fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 518 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de peste 160.000 de lei. Pentru abaterile constatate la regimul rutier, polițiștii au reținut 65 de permise de conducere și 23 de certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate și 51 de infracţiuni, dintre care 22 contra persoanei, 12 la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, nouă contra patrimoniului și opt alte infracțiuni”, a spus Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii anunță că vor desfășura astfel de activități și în perioada următoare, motiv pentru care recomandă oltenilor să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să adopte o conduită preventivă la volan și să respecte normele de conviețuire socială.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți