2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste o sută de olteni au intrat în posesia biletelor de tratament disponibile în diverse stațiuni balneare montane

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt transmite că i-au fost repartizate alte 114 bilete de tratament balnear aferente seriei a opta din acest an, 102 dintre ele fiind alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de persoanele interesate.

Cele mai multe dintre aceste bilete sunt repartizate în Olănești – 32, Căciulata – zece, Amara, Covasna și Herculane – câte opt, data de prezentare în stațiunile balneare montane pentru biletele din această serie fiind perioada 27 – 30 iunie, iar durata sejurului este de 16 zile calendaristice.

„Lista cererilor aprobate este afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe pagina de Internet a instituției, iar acestea se pot ridica până la data de 20 iunie, inclusiv. Redistribuirea biletelor de tratament va avea loc la data de 22 iunie 2022”, a declarat purtătorul de cuvând Claudia Măldăreanu.

Potrivit sursei citate, 12 bilete de tratament au rămas disponibile în stațiuni precum Amara, Moneasa sau Buziaș și vor fi distribuite prin solicitare directa personelor care se prezintă la sediul Casei de Pensii Olt.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, actul de identitate, cuponul de pensie și biletul de trimitere de la medicul de familie, beneficiari ale acestora fiind pensionarii sistemului public de pensii, asigurații sistemului public de pensii și beneficiarii prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți