17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bătrână lovită de o motocicletă, în timp ce traversa o stradă din Slatina pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

O femeie de 74 de ani, din comuna Slătioara, a fost victima unui accident de circulație produs miercuri dimineață, în jurul orei 07:20, pe strada Ionașcu, din municipiul Slatina. Bătrâna se afla pe trecerea de pietoni în timp ce a fost acroșată de o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Bârza.

Evenimentul a fost anunțat prin apelul unic de urgență 112, la fața locului deplasându-se, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Victima a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicată o motocicletă condusă de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care a acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 74 de ani. În urma coliziunii, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Amator

Surse din anchetă spun că evenimentul s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni, bătrâna din Slătioara fiind angajată regulamentar în traversarea străzii, iar motociclistul din Bârza nu i-a acordat prioritate de trecere și a lovit-o.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți