15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șarpe filmat de un pacient într-o sală de mese a Spitalului Orășenesc Balș

- Advertisement -

Un șarpe a ajuns vedetă pe o pagină de Facebook după ce un pacient a filmat reptila într-o încăpere a Spitalului Orășenesc Balș. Acesta s-a târât prin mai multe spații ale unității medicale din localitatea de pe malul râului Olteț, făcându-și se pare loc pe una dintre ușile de acces ale personalului spitalului și fiind găsit într-o sală de mese.

Întâmplarea a avut acum două zile, iar efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au fost solicitate să intervină la fața locului, acestea ridicând șarpele cu echipamente speciale, apoi l-au eliberat în mediul său natural.

„În ziua de 13 iunie, în jurul orei 13:20, a fost primit un apel telefonic prin care s-a solicitat sprijinul pentru capturarea unui șarpe aflat în incinta sălii de mese a Spitalului Orășenesc Balș. Patrula de jandarmerie din cadrul Secției Jandarmi Balș a fost direcționată de dispecerul unității, care a prins șarpele cu o unealtă special destinată și l-a eliberat în mediul natural”, a declarat Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

De la începutul lunii iunie, jandarmii au intervenit pentru capturarea unor astfel de reptile în nu mai puțin de șapte situații, patru fiind în municipiul Slatina, două în orașul Balș și una în comuna Bobicești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți