12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Dorina Mete, Costel David și mai mulți artiști locali cântă la Ziua comunei Morunglav

- Advertisement -

Morunglăvenii îmbracă haine de sărbătoare în acest sfârșit de săptămână. Duminică, 19 iunie, este ziua în care se împlinesc 533 de ani de la prima atestare documentară a comunei Morunglav, iar cu acest prilej la baza sportivă din localitate se vor desfășura mai multe festivități ce vor culmina cu un spectacol la care vor cânta mulți artiști locali, dar și îndrăgiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican (foto n.r.), Dorina Mete și Costel David.

Primăria și Consiliul Local Morunglav sunt organizatori ai Zilei Comunei, în frunte cu primarul Nicolae Cărămizaru și referentul cultural Laurențiu Dincă, iar director artistic este Music Show – Costel David.

Rând pe rând pe scenă vor urca mai mulți artiști locali precum Emilia Ogea, Amelia Olteanu, Camelia Petria, Mădălina Coman, Tiberiu Muscalu, Iulian Gabriel Liu, Florin Bubueanu, Ciprian Enache, Alina Enache, Diana Enache, Cornel Enache, Eduard Stan, Marinela Barcan, Nadia Langă și Denis Broască, dar și Formația de dansatori „Oltețul” și Taraful din Morunglav, iar mai apoi vedetele Niculina Stoican și Dorina Mete, prezentator al evenimentului fiind Claudiu Ene.

Petrecerea câmpenească se va încheia după lăsatul serii de duminică cu un spectaculos foc de artificii. Autoritățile locale spun că de la sărbătoare nu vor lipsi, bineînțeles, micii și berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și copiii sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării. Prichindeii vor avea parte și de alte surprize, pentru ei fiind pregătit și un mic parc de distracții.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți