15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Femeie din Slatina, lovită de un autoturism în timp ce traversa bulevardul Nicolae Titulescu pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Accident de circulație sâmbătă dimineață, în jurul orei 08:15, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina. O femeie de 77 de ani, din localitate, a fost izbită în plin de o mașină la volanul căruia era un slătinean de 73 de ani, în urma impactului bătrâna necesitând acordarea primului ajutor. Aceasta se pare că se afla pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșată de autoturism.

Evenimentul rutier a fost anunțat prin apelul de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, dar și paramedici SMURD care i-au acordat primele îngrijiri medicale victimei. După ce a lovit-o cu mașina, conducătorul auto care se deplasa dinspre Trezorerie către Catedrală ar fi mutat vehiculul înainte de sosirea echipajelor de poliție.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 73 de ani, care a acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, ambii din municipiul Slatina. Polițiștii, au mai constatat faptul că bărbatul, imediat după coliziune, ar fi mutat autoturismul, fiind modificată starea locului faptei, fără acordul echipei de cercetare la fața locului. În urma coliziunii, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Oamenii legii spun că șoferul era și sub influența alcoolului. „În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi participanți la trafic, rezultatul a fost de 0,04 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, pentru bărbat, iar pentru femeie a fost negativ”, spun rutieriștii.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți