2.3 C
Slatina
marți,28 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Olguța Berbec, Remus Novac și Niculina Stoican, printre artiștii care cântă la prima ediție a spectacolului „Drăgaica” de la Ipotești

- Advertisement -

Sărbătoare mare pentru credincioşii ortodocşi vineri, 24 iunie. Este ziua naşterii Sfântului Ioan Botezatorul, cunoscută în popor şi ca Drăgaica sau Sânzienele, care va fi prilej de bucurie și pentru locuitorii comunei oltene Ipotești care a programat o primă ediție a spectacolului „Drăgaica”. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Ipotești, în frunte cu primarul Constantin Necșuț, cu ocazia bâlciului anual ce are loc an de an în această zi și în 2022 este reluat după doi ani de absență din cauza pandemiei COVID-19.

Artiști de marcă ai muzicii populare românești vor urca pe scena manifestării cultural artistice care vineri va începe la ora 16:00 pe Dealul Bâlciului, cap de afiș fiind Olguța Berbec și Remus Novac (foto n.r.), Niculina Stoican și Nina Predescu. În recital vor fi și îndrăgiții interpreți de foclor Dorina Mete, Costel David și Ștefan Minulescu, sonorizarea evenimentului fiind asigurată de DJ Mete, iar director artistic Music Show – Costel David.

Și cum la Ipotești va fi o adevărată petrecere câmpenească de Drăgaica, din peisaj nu vor lipsi, bineînțeles, micii, berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și cei mici sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării, precum și un parc de distracții de care se vor bucura copiii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți