7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat a anunțat că a amplasat mai multe bombe în zone comerciale din București. Alertele s-au dovedit a fi false

- Advertisement -

Un bărbat a sunat duminică la poliție și a anunțat că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București. În urma verificărilor, s-a dovedit că alertele erau false.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de Poliția Locală despre apelul celui care reclama că a spus bombe și s-a deplasat la locurile indicate împreună cu echipa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice.

ACTUALIZARE 23:40 Controlul pirotehnic de la complexul comercial din Sectorul 2 s-a finalizat, iar experții au constatat că și această alertă a fost falsă.

ACTUALIZARE. 23:00 În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă, a anunțat, duminică seară, Poliția Capitalei.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificările de specialitate.


Știre inițială:

Alertă cu bombă la un centrul comercial din Sectorul 1 al Capitalei – un bărbat a apelat telefonic Poliția Locală și a spus că a pus o bombă în incinta unui mall, a anunțat  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Oamenii sunt evacuați chiar în acest momente din mall-ul respectiv.

La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei. De asemenea, se deplasează grupa pirotehnică, din cadrul SIAS, pentru efectuarea de verificări specifice.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți