28.1 C
Slatina
joi,25 iulie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Coteana, căutat de autoritățile franceze, găsit la Slatina. Este cercetat pentru infracțiuni cu produse din tutun

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus luni, 20 iunie, în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni cu produse din tutun.

În urma activităților specifice, oamenii legii l-au depistat pe bărbatul de 37 de ani, în municipiul Slatina. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvântval IPJ Olt, a declarat că, potrivit mandantului european de arestare, bărbatul este bănuit de deținere în grup organizat de tutun fabricat fără documente justificative legale, import prin contrabandă și în grup organizat de produse din tutun fabricat, deținere în grup organizat de marfă prezentată sub o marcă contrafăcută, imigarție ilegală, spălare de bani în formă agravată – participare în grup organizat la o operațiune de plasare, disimulare sau conversie a produsului unei infracțiuni și spălare de bani – sprijin acordat în vederea justificării mincinoase a originii bunurilor sau veniturilor autorului unei infracțiuni de fraudă fiscală în formă agravată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți