7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Slatina a provocat un accident, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor și a fost urmărit prin două comune oltene. Nu avea permis auto

- Advertisement -

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice, în comuna Dăneasa, în jurul orei 01:30, în noaptea de 20 spre 21 iunie, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri. Au reușit să-l prindă după ce a fost urmărit prin două comune, în Mihăești, unde a provocat un accident. Bărbatul fugea de oamenii legii pentru că nu avea permis.

„Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihaiești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită. Polițiștii au identificat șoferul autoturismului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism și a refuzat testarea cu aparatul etilotest”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fiind continuate cercetările.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți