4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Fărcașele căutată de polițiști, după ce fiica sa a dat-o dispărută. De cinci zile este plecată de acasă

- Advertisement -

UPDATE: La data de 23 iunie 2022, femeia, în vârstă de 68 de ani, din Fărcașele, a fost găsită de polițiștii Poliției orașului Bumbești Jiu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în orașul Bumbești Jiu, județul Gorj. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 68 de ani, din comuna Fărcașele, care în urmă cu cinci zile a plecat voluntar de acasă și până în prezent nu s-a întors.

Fiica acesteia i-a anunțat dispariția la Poliție miercuri.

„În ziua de 22 iunie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați de o femeie, din comuna Fărcașele, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 17 iunie, în jurul orei 06:30, mama sa, Elena Trimba, în vârstă de 68 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Semnalmentele femeii dispărute sunt: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 85 de kilograme, păr alb, lung, strâns în coadă, poartă de obicei basma.

La momentul plecării de acasă aceasta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, o bluză de culoare maro și o pereche de espadrile mov.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți