14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ștrandul de la Sâmburești, aproape gata. Condiții ca la Ostroveni – Vâlcea

- Advertisement -

Situată în nordul judeţului Olt, comuna Sâmburești se dezvoltă pe zi ce trece, iar primarul Iulian Preda transmite că, în curând, sătenii se vor bucura de momente de relaxare, scăldat, plajă şi mult soare chiar la ei în localitate, invitându-i pe aceștia să-şi pregătească slipurile. Motivul? Ștrandul care a început să fie construit în urmă cu doi ani este aproape gata, lucrările fiind întârziate din cauza panedemiei COVID-19. Investiţia, realizată de firma ce s-a ocupat şi de construirea ştrandurilor de la Ostroveni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, este finanţată cu fonduri europene, dar şi cu bani de la bugetul local. Valoarea totală se ridică la puțin peste 40.000 de euro.

Edilul spune că ar vrea ca locul de agrement să fie dat în folosință chiar în acest sezon estival.

„Ștrandul Sâmburești.
Lucrările se apropie de finalizare. Și la această oră se lucrează intens pentru ca ștrandul să poată fi deschis în acest sezon de vară. Acest obiectiv în care am întâmpinat atâtea greutăți, dar în care am pus și foarte mult suflet, se apropie de final. În curând, cu alte proiecte în execuție. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat primarul Iulian Preda.

Partea tehnică a fost executată de firma ce a construit ștrandul de la Ostroveni, instalațiile fiind procurate din Italia.

„Partea tehnică a ștrandului va fi executată de firma care a construit Ostroveniul, iar instalațiile sunt procurate din Italia. (…) Acest obiectiv de infrastructură mi-a mâncat toți ficații, dacă îi mai aveam, dar bucuria împlinirii unui vis este cu atât mai mare! Pregătiți slipurile!”, spunea edilul din Sâmburești la demararea acestui proiect.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți