10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cursuri de bucătar, infirmieră, competențe digitale și comunicare în engleză pentru șomeri, organizate de AJOFM Olt în iulie

- Advertisement -

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează şi în iulie programe de formare profesională. Patru cursuri gratuite vor fi luna următoare, acestea destinate pentru 70 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, acestea urmând a fi calificate în diverse domenii de activitate.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al instituției, a declarat că principalele meserii-ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri în iulie sunt: bucătar, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere, comunicare în engleză și infirmieră.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste cursuri suportând contravaloarea lor”, spune Elena Iordache.

Pentru detalii suplimentare despre cele patru cursuri de luna viitoare, șomerii interesaţi, și nu doar ei, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul în strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți