14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

INFORMARE

- Advertisement -

Această informare este efectuată de: SC BETOSTAMIC SRL, cu sediul în Scornicești, str. Piscani, nr. 52 A, județul Olt, tel. 0766.288.992, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Olt:

Aviz de gospodărire a apelor pentru desfășurarea activității de: EXPLOATAREA DE AGREGATE MINERALE PRIN DECOLMATAREA ALBIEI RÂULUI OLT – CUVETA LACULUI DE ACUMULARE IPOTEȘTI, PERIMETRUL MILCOV, JUDEȚUL OLT

Realizarea lucrărilor: EXPLOATAREA DE AGREGATE MINERALE PRIN DECOLMATAREA ALBIEI RÂULUI OLT – CUVETA LACULUI DE ACUMULARE IPOTEȘTI, PERIMETRUL MILCOV, JUDEȚUL OLT

Sunt amplasate în comuna Milcov, județul Olt.

Această investiție este NOUĂ.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta următoarele ape uzate: NU REZULTĂ APE UZATE ce se vor evacua în NU SE EVACUEAZĂ APE după ce au fost epurate prin NU NECESITĂ EPURARE.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Scornicești, str. Piscani, nr. 52 A, județul Olt, telefon 0766.288.992, după data de 24.06.2022.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți