10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scărișoara. Biciclist de 15 ani, din Rusănești, lovit mortal de un autoturism condus de o tânără de 21 de ani

- Advertisement -

Accident grav joi noaptea, în jurul orei 23:00, produs pe Drumul Județean 642, în comuna Scărișoara. Un copil de doar 15 ani, din comuna Rusănești, aflat pe bicicletă, a fost acroșat de un autoturism la volanul căreia se afla o tânără de 21 de ani, din Scărișoara, în urma impactului violent biciclistul pierzându-și viața.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii evenimentului.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 21 de ani, și un biciclist, în vârstă de 15 ani. În urma coliziunii, biciclistul a decedat, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse din anchetă, evenimentul s-a petrecut în momentul în care șoferița s-ar fi angajat neregulamentar în depășirea unei alte mașini și a intrat în coliziune cu biciclistul ce venea din sens opus, ce la rândul său nu era echipat corespunzător.

Conducătorul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți