4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajări prin încadrare din sursă externă la Poliția Olt. Se caută mai multe ajutoare de șef de post

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt anunță că s-au scos la CONCURS nu mai puțin de 11 posturi vacante de agent de poliție, specialitatea ordine publică, încadrarea urmând a fi făcută din sursă externă. Majoritatea funcțiilor sunt de ajutor de șef de post în mai multe comune din județ, însă există posturi de agenți de poliție disponibile la nivelul polițiilor din municipiul Slatina și orașul Balș. 12 iulie este data până la care candidații vor să se înscrie pentru ocuparea acestora, iar apoi aceștia mai au de susținut testarea fizică și testul grilă.

Posturi de agent de poliție sunt vacante la Poliția Slatina – două funcții de agent IV, Poliția Balș – un post de agent II; posturile de poliție din comunele Iancu Jianu, Ianca, Izvoarele, Rotunda, Stoicănești, Ghimpețeni, Brastavățu și Verguleasa – ajutor de șef de post.

Candidații se pot înscrie pe toate posturile de agent de poliție scoase la concurs din cadrul Poliției Olt, repartizarea candidaților declarați admiși pe funcții fiind efectuată în ordine descrescătoare a notelor finale pe care aceștia le-au obținut. 29 iunie – 12 iulie 2022, inclusiv în zilele nelucrătoare, este perioada de primire a dosarelor celor care vor să fie polițiști, online, la adresa de e-mail sursaexterna@ot.politiaromana.ro.

În data de 3 septembrie candidații susțin proba scrisă care constă în rezolvarea unui test grilă, înainte având proba de evaluare a performanțelor sportive.

IPJ Olt mai organizează CONCURS și pentru ocuparea unui post de comunicații și informatică la nivelul Serviciului Comunicații și Informatică din cadrul inspectoratului. Acesta este programat pentru data de 3 septembrie, recrutarea pentru funcția de agent de poliție fiind tot din sursă externă. Totodată, s-a scos la CONCURS și un post de muncitor calificat IV, și anume un ospătar sau chelner, încadrarea fiind tot prin sursă externă. Proba practică va fi susținută de cei interesați în data de 3 august, urmând ca interviul să îl dea pe 8 august. Depunerea dosarelor pentru cele două posturi, la fel ca și în cazul celor 11 de agenți de poliție, se depun la Serviciul Resurse Umane al Poliției Olt între 29 iunie – 12 iulie.

Detalii suplimentare privind cele trei concursuri organizate de IPJ Olt perioada aceasta pot fi consultate AICI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți